hepsiciler
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

hepsiciler

hepsiciysen üye ol

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Dizi hakkında sohbet

YazarMesaj
DeLi_ŞeY
moderatör
moderatör
DeLi_ŞeY

Dizi hakkında sohbet Empty
MesajKonu: Dizi hakkında sohbet   Dizi hakkında sohbet Icon_minitimePtsi Şub. 11, 2008 4:20 am

Evet arkadaşlar burda dizi hakkında konuşabilirsiniz.İyi muhabbetler Smile
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Dizi hakkında sohbet   Dizi hakkında sohbet Icon_minitimePtsi Şub. 11, 2008 4:23 am

başka sitelere girip reklam yapma !! derdin ne senin bizim sitedeki üyeleri mod yapacam diye buraya mı topluorsun haa Very Happy
bir daha o siteye girip konu açma !

Derdin ne ???
Bak son uyarım .
DeLi_ŞeY
moderatör
moderatör
DeLi_ŞeY

MesajKonu: Geri: Dizi hakkında sohbet   Dizi hakkında sohbet Icon_minitimePtsi Şub. 11, 2008 4:33 am

Ne diyorsun sen hiç birşey anlamadım Question Question
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Dizi hakkında sohbet   Dizi hakkında sohbet Icon_minitimePtsi Şub. 11, 2008 4:35 am

DeLi_ŞeY demiş ki:
Ne diyorsun sen hiç birşey anlamadım Question Question

nasıl annamadım sen hangi siteden buraya geldin yaprak perisi gel benim siteye üye ol moderatör yapacağım dedi de geldin dimii :@@@
bir de bye bye die konu açmışsın bizim sitede eskin tadı kalmadı demek Very Happy burda umarım o tadı alırsın gerçi kaç üyesi var bi yyoshkolik yazsın bi cicex bi sen admin var bi de 3 mod bir admin güzel güzel geçinin ama sakın bizim sitedeki üyeleri kışkırtmayınnn :@@@@

imza Very Happy
DeLi_ŞeY
moderatör
moderatör
DeLi_ŞeY

MesajKonu: Geri: Dizi hakkında sohbet   Dizi hakkında sohbet Icon_minitimePtsi Şub. 11, 2008 4:39 am

senin bizim sitedeki nickin ne söyler misin hem ben o sitede moderatör olamadım ve bu siteye geldim hem ben şu an bizim siteyede giriyorum satmadım sizi lütfen nickini söyle
DeLi_ŞeY
moderatör
moderatör
DeLi_ŞeY

MesajKonu: Geri: Dizi hakkında sohbet   Dizi hakkında sohbet Icon_minitimePtsi Şub. 11, 2008 4:43 am

Bak canım ben bizim sitede reklam filan yapmadım reklam yapalarda banlandı görüyorsun ve konuları silindi hem benden sanane kendi işine baksana sen ya
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Dizi hakkında sohbet   Dizi hakkında sohbet Icon_minitimePtsi Şub. 11, 2008 4:47 am

bok gibi site ya bu siteden bi bok olmaz affraid
DeLi_ŞeY
moderatör
moderatör
DeLi_ŞeY

MesajKonu: Geri: Dizi hakkında sohbet   Dizi hakkında sohbet Icon_minitimePtsi Şub. 11, 2008 4:57 am

ya arkadaşlar ben burda sohbet edesiniz diye açtım bu koyu resim koyasınız ve kavga çıkarasınız diye değil
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Dizi hakkında sohbet   Dizi hakkında sohbet Icon_minitimePtsi Şub. 11, 2008 5:25 am

DeLi_ŞeY demiş ki:
ya arkadaşlar ben burda sohbet edesiniz diye açtım bu koyu resim koyasınız ve kavga çıkarasınız diye değil

gonuşmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn lol! lol! lol!
DeLi_ŞeY
moderatör
moderatör
DeLi_ŞeY

MesajKonu: Geri: Dizi hakkında sohbet   Dizi hakkında sohbet Icon_minitimePtsi Şub. 11, 2008 7:30 am

Ya sen ne demeye çalışıyosun yaterbiyeli konuş lütfen konuyu kilitliyorum sizin yüzünüzden

Dizi hakkında sohbet
1 sayfadaki 1 sayfası